In 5 stappen naar de fitste versie van jezelf

Met ons 5-stappenplan helpen we jou om met 100% commitment te werken aan jouw nieuwe lifestyle, zodat jij je gewenste resultaat behaalt. En als het even tegenzit, dan zijn wij er om je te motiveren, want juist dan ontdek je wat wel werkt voor jou.

Lifestyle

Mindset

Nutrition

Training

Succes

STAP 1 Bewustwording

Je huidige lifestyle is een optelsom van je dagelijkse gewoontes die grote invloed hebben op je algehele vitaliteit. Daarom beginnen we met bewustwording van je gedrag. Je zult ongewenste gewoontes moeten veranderen in gewenste gewoontes. Stap voor stap ontdekken wat wél werkt voor jou, hoe je dit kunt integreren in jouw lifestyle en hoe je dit op de lange termijn vol kunt houden.

STAP 2 Gedrag

Om ervoor te zorgen dat verandering in je gedrag niet tijdelijk is, moet de knop dus echt om, anders bestaat de mogelijkheid dat je terugvalt in je oude gewoontes. We bieden je alle tools om je gewenste resultaat te behalen en te behouden. We geven je onderbouwde adviezen zodat je zelf de juiste keuzes leert maken en je een resultaat behaalt voor de rest van je leven.

STAP 3 Voeding

Met juiste voeding en suppletie kun je snel je energie weer in balans krijgen en zichtbare resultaten bereiken. We geven je praktische handvatten om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Door middel van een 12-punts huidplooimeting en een uitgebreide anamnese bepalen we je hormonale profiel en maken we een volledig op jou afgestemd voedings- en trainingsplan.

STAP 4 Training

Onze trainingen zijn voornamelijk gebaseerd op krachttraining en korte en intensieve vormen van cardio. We hebben diverse trajecten voor verschillende doeleinden. Het traject dat je kiest wordt door onze trainers gepersonaliseerd op basis van jouw lichaam, doelen, mogelijkheden en lifestyle.

STAP 5 Ontspanning

Naast trainen en voeding zijn ontspanning en herstel van je lichaam ook belangrijk voor het behalen en vooral behouden van je doelstelling. We geven je optimale ondersteuning en blijven je motiveren als je het even niet meer ziet zitten!