GEZOND AFVALLEN EN GEZONDER LEVEN

Pak de 6 domeinen (slaap, stress, voeding, beweging, ademhaling en immuunsysteem) aan met een life coach. Met alleen gezond eten en meer bewegen zeg je die overtollige kilo’s niet voorgoed vaarwel en word je geen fittere versie van jezelf. Daar ben je inmiddels wel achter. Om blijvend af te vallen en energieker in het leven te staan, moet je verder kijken dan dat. Ook je slaap, stress, ademhaling en je immuunsysteem zijn belangrijke factoren. Tijdens het coachingstraject bij LMNTS health & lifestyle studio pakken we al die 6 domeinen aan. Afvallen bij ons is een investering in jezelf, met als resultaat de fitste versie van jezelf. 95% van onze cliënten heeft blijvend resultaat.

ZO ZIET HET COACHINGSTRAJECT BIJ ONZE LIFESTYLE STUDIO ERUIT

We starten het coachingstraject ‘Your LMNTS for a healthy and happy life’ met een vrijblijvende intake. Voel je een klik? Dan plannen we een vervolggesprek in. Vooraf laten we je een uitgebreide vragenlijst invullen over de 6 domeinen. Je antwoorden bespreken we tijdens de intake om een beeld te krijgen van je algehele vitaliteit. Op basis daarvan maken we samen een behandelplan en gaan we van start met onze personal trainers en lifestyle coaches. We boeken snel de eerste resultaten. Dat werkt motiverend! Daarna sturen we bij als dat nodig is en werken we toe naar het eindresultaat. De duur van het coachingstraject is afhankelijk van je wensen en doelen. De beste investering is die in jezelf, met een onbetaalbaar resultaat.

DEZE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN NA HET COACHINGSTRAJECT

Blijvend en gezond afvallen is 1 van de resultaten die je gaat behalen. Maar je krijgt meer. We verbeteren je hele levensstijl.

Afhankelijk van je op maat gemaakte behandelplan boek je met het coachingstraject de volgende resultaten:

Krachttraining

DEZE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN

  • Je slaapt beter
  • Je ervaart minder stress
  • Je hebt meer energie
  • Je krijgt een positieve mindset
  • Je eventuele darmklachten zijn opgelost
  • Je levert betere sportprestaties
  • Moeilijke pijnklachten zijn opgelost
  • Je klachten op het gebied van vitaliteit zijn verholpen