Team LMNTS

Ons team

onze Missie

Onze missie is belangrijker dan ooit. We willen namelijk het gezondheidsvirus zoveel mogelijk verspreiden! Wij coachen je om het maximale uit je mentale en fysieke gezondheid te halen middels de pijlers van LMNTS: Lifestyle, Mindset, Nutrition, Training & Success!

onze kernwaarden

PERSOONLIJK Bij LMNTS® voel je je thuis   |   KWALITEIT We werken met gekwalificeerde trainers met specifieke expertises

DOELGERICHT Er is altijd vooruitgang   |   POSITIEF We geloven in jou!   |   TOEGANKELIJK Iedereen is welkom

Ons team

Jean Paul Arrachart

jean paul arrachart

leefstijlcoach | personal trainer


Start je met gezond afvallen of een ander doel om je leefstijl te verbeteren, dan is Jean Paul jouw aanspreekpunt en lifestyle coach tijdens het traject. Jean Paul is empathisch en voelt goed aan wat je nodig hebt. Naast lifestyle coach is hij ook personal trainer en behandelt hij (langdurige) blessures.

Marloes Dijksterhuis

marloes dijksterhuis

personal trainer | small group trainer


Marloes is een en al energie. Zij noemt zichzelf niet voor niets de happy sporty blondie. Deze fit chick is letterlijk altijd met sport bezig. Geeft ze geen training, dan is ze zelf wel aan het trainen. In haar work-outs verwerkt ze een flinke dosis humor. Door haar enthousiasme vliegt jouw small group training dus zo voorbij!

Renate van Leeuwen

RENATE VAN LEEUWEN

holistisch coach | burnout & mindset


Renate is de drijvende kracht achter LMNTS health & lifestyle studio. Naast dat ze alles regelt wat niet met personal training en lifestyle coaching te maken heeft, is ze een verbinder. Ze heeft graag en veel contact met jou en is ervaringsdeskundige op het gebied van stress en burn out. Zij weet hoe een burn out voelt en daar is ze sterker uit gekomen. Met coaching bij een burn out geeft ze je graag advies over het aangeven van je grenzen en ‘nee’ durven zeggen.

Lilly van den Hoek

lilly van den hoek

small group trainer


Lilly geeft elke dinsdagavond Strength & Conditioning bij LMNTS. Ze laat je door middel van intervals in een korte tijdsduur intensieve inspanning leveren. Deze effectieve trainingsvorm heeft als voordeel dat je in minder tijd hetzelfde of zelfs een iets groter trainingseffect kan realiseren dan bij andere trainingen. Ervaar het zelf en boek een gratis proefles!

Edel Saedi

personal trainer | small group trainer


Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in Edel's leven. Ze was handbalspeler en volgde een Noors topsportprogramma op de middelbare school. Ze raakte geïnteresseerd in CrossFit toen ze handbal speelde in Noorwegen. Naast dat ze gefascineerd was door hoe effectief de training was voor hun sportprestaties, was ze ook verbaasd over het inclusieve karakter ervan. Toen ze naar Nederland verhuisde werd ze verwelkomd door geweldige coaches die in haar geloofden. Ze wil jou hetzelfde geven, ongeacht je fitnessniveau. Ze is er om je te helpen en je naar het niveau te brengen dat je wilt bereiken. Ze kijkt er naar uit om te zien hoe jij je doelen bereikt en verder gaat dan wat je dacht te kunnen. Doe vooral een keer mee met Edel! 

Zaffar khan

personal trainer | small group trainer


Zaffar is in zijn aanpak klantgericht en doelgeoriënteerd om jou te begeleiden in je persoonlijke reis van gezondheidsveranderingen en uitdagingen die daarbij horen. Hij houdt ervan om andere mensen uit te dagen in hun mentale en fysieke capaciteiten omdat ze meer kunnen bereiken dan ze denken. Hij deelt graag zijn kennis, dat houdt hem gefocust. Zaffar is gespecialiseerd in strength & conditioning. Elke zondagochtend geeft hij deze les. Meld je gerust aan voor een gratis proefles!