Team LMNTS

Ons team

onze Missie

Onze missie is belangrijker dan ooit. We willen namelijk het gezondheidsvirus zoveel mogelijk verspreiden! Wij coachen je om het maximale uit je mentale en fysieke gezondheid te halen middels de pijlers van LMNTS: Lifestyle, Mindset, Nutrition, Training & Success!

onze kernwaarden

PERSOONLIJK Bij LMNTS® voel je je thuis   |   KWALITEIT We werken met gekwalificeerde trainers met specifieke expertises

DOELGERICHT Er is altijd vooruitgang   |   POSITIEF We geloven in jou!   |   TOEGANKELIJK Iedereen is welkom

Ons team

Jean Paul Arrachart

jean paul arrachart

leefstijlcoach | personal trainer


Start je met gezond afvallen of een ander doel om je leefstijl te verbeteren, dan is Jean Paul jouw aanspreekpunt en lifestyle coach tijdens het traject. Jean Paul is empathisch en voelt goed aan wat je nodig hebt. Naast lifestyle coach is hij ook personal trainer en behandelt hij (langdurige) blessures.

Marloes Dijksterhuis

marloes dijksterhuis

personal trainer | small group trainer


Marloes is een en al energie. Zij noemt zichzelf niet voor niets de happy sporty blondie. Deze fit chick is letterlijk altijd met sport bezig. Geeft ze geen training, dan is ze zelf wel aan het trainen. In haar work-outs verwerkt ze een flinke dosis humor. Door haar enthousiasme vliegt jouw small group training dus zo voorbij!

damoon jawadnya

bokstrainer


Verhoog je hartslag en leer alle ins en outs met een lekkere bokstraining op woensdagavond of zaterdagochtend! Een les vol crosses, hooks, jabs en uppercuts waarbij boks- en kickboxtrainer Damoon bokstechnieken afwisselt met verschillende oefeningen, combinaties en intensiteit waardoor de training altijd gevarieerd is. Gegarandeerd energie voor de rest van de week!

Lilly van den Hoek

lilly van den hoek

small group trainer


Lilly geeft elke dinsdagavond HIIT Training bij LMNTS. Ze laat je door middel van intervals in een korte tijdsduur intensieve inspanning leveren. Deze effectieve trainingsvorm heeft als voordeel dat je in minder tijd hetzelfde of zelfs een iets groter trainingseffect kan realiseren dan bij andere trainingen!

marieke vooijs

food coach | small group trainer


Als voedingscoach begeleidt Marieke jou, met een passend plan, graag naar een gezonde leefstijl voor de lange termijn en werken jullie samen aan je persoonlijke doelen. Je zult je weer fitter en vitaler voelen! Daarnaast geeft Marieke ook de groepslessen op maandagavond, een combinatie van kracht en conditie waarbij techniek voorop staat. Leuke afwisselde lessen waarbij ze jou als trainer stimuleert om jezelf altijd te blijven uitdagen. 

Renate van Leeuwen

renate van leeuwen

chief office | holistisch therapeut i.o.


Renate is de drijvende kracht achter LMNTS health & lifestyle studio. Naast dat ze alles regelt wat niet met personal training en lifestyle coaching te maken heeft, is ze een verbinder. Ze heeft graag en veel contact met jou en is ervaringsdeskundige op het gebied van stress en burn out. Zij weet hoe een burn out voelt en daar is ze sterker uit gekomen. Met coaching bij een burn out geeft ze je graag advies over het aangeven van je grenzen en ‘nee’ durven zeggen.