Gezonde voeding

voedingscoaching

Geef je energieniveau een boost!
Verander je voeding. Verander je leven.

Als voedingscoach begeleiden we jou, met een passend plan, graag naar een gezond voedingspatroon voor de lange termijn en werken we samen aan je persoonlijke doelen. Je gaat geen dieet volgen maar we leren je wat goede voeding is en waarom. We geven je inzicht in hoe je lichaam werkt, wat het nodig heeft en hoe je gezonde keuzes kunt maken. Het resultaat is dat je je weer fitter en vitaler zult voelen!

wat kun je verwachten?

Tijdens een gratis en vrijblijvend (telefonisch) gesprek leggen we onze werkwijze uit en wat we van elkaar kunnen verwachten. Voel je een klik en wil je met ons aan de slag? Dan plannen we daarna een intakegesprek met je in. Voorafgaand aan het gesprek vul je ons intakeformulier in dat we tijdens het gesprek zullen doornemen. We vragen je naar de status van je gezondheid, je leefsituatie, leefstijl, voedingspatroon, motivatie om het coachingstraject in te gaan en je doelen die je wilt behalen. Tevens meten we onder andere je middelomtrek en je vetpercentage.

wat past er binnen jouw mogelijkheden?

We vragen je ook om een aantal dagen je voeding bij te houden in onze food app zodat we goed inzicht krijgen in je huidige voedingspatroon. Je krijgt direct een voedingsadvies naar aanleiding van wat je hebt ingevuld. Verder kijken we naar jouw persoonlijke situatie, waar je behoefte aan hebt maar ook wat past binnen jouw mogelijkheden en aan de hand hiervan maken we een plan voor de aankomende periode. 

Hoe ziet het vervolg eruit?

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we wat er goed is gegaan maar ook waar je tegenaan bent gelopen en waar je meer begeleiding bij kunt gebruiken. Je krijgt adviezen en voorlichting over verschillende onderwerpen zodat je steeds meer inzicht krijgt in je voedingspatroon en zelf leert gezonde en verantwoorde keuzes te maken. En we geven je tips over bewegen en hoe je om kunt gaan met bepaalde situaties, zoals bijvoorbeeld vakantie of uit eten gaan.

DEZE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN

Blijvend en gezond afvallen is 1 van de resultaten die je gaat behalen. Maar je krijgt meer. We verbeteren je hele levensstijl.

  • Je slaapt beter
  • Je ervaart minder stress
  • Je hebt meer energie
  • Je krijgt een positieve mindset
  • Je levert betere sportprestaties
  • Je vetmassa neemt af

PLAN HIER JE AFSPRAAK IN!