Your LMNTS for life

leefstijlcoaching

AFVALLEN EN ENERGIEKER LEVEN IS MEER DAN GEZONDE VOEDING EN BEWEGEN

Hoe is het mogelijk dat die weegschaal iedere keer weer een hoger getal aangeeft dan je verwacht? Terwijl je niets anders eet dan groente en fruit en je een trouwe bezoeker van de sportschool bent. En waarom ben je de laatste tijd steeds prikkelbaarder en moe? Je hebt alles al geprobeerd, maar je valt niet af. En je voelt je eerder futloos dan energiek. Niets lukt. Niet blijvend in ieder geval.
Personal training

6 DOMEINEN AANPAKKEN MET EEN LIFE COACH

Met alleen gezond eten en meer bewegen zeg je die overtollige kilo’s niet voorgoed vaarwel en word je geen fittere versie van jezelf. Daar ben je inmiddels wel achter. Om blijvend af te vallen en energieker in het leven te staan, moet je verder kijken dan dat. Ook je slaap, stress, ademhaling en je immuunsysteem zijn belangrijke factoren. Tijdens het coachingstraject bij LMNTS health & lifestyle studio pakken we al die 6 domeinen aan. Afvallen bij ons is een investering in jezelf, met als resultaat de fitste versie van jezelf. 95% van onze cliënten heeft blijvend resultaat.

ZO ZIET HET COACHINGSTRAJECT BIJ ONZE LIFESTYLE STUDIO ERUIT

We starten het coachingstraject ‘Your LMNTS for a healthy and happy life’ met een vrijblijvende intake. Voel je een klik? Dan plannen we een vervolggesprek in. Vooraf laten we je een uitgebreide vragenlijst invullen over de 6 domeinen. Je antwoorden bespreken we tijdens de intake om een beeld te krijgen van je algehele vitaliteit. Op basis daarvan maken we samen een behandelplan en gaan we van start met onze personal trainers en lifestyle coaches. We boeken snel de eerste resultaten. Dat werkt motiverend! Daarna sturen we bij als dat nodig is en werken we toe naar het eindresultaat. Dat is investeren in jezelf met een onbetaalbaar resultaat.
Krachttraining

DEZE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN NA HET COACHINGSTRAJECT

Blijvend en gezond afvallen is 1 van de resultaten die je gaat behalen. Maar je krijgt meer. We verbeteren je hele levensstijl. Afhankelijk van je op maat gemaakte behandelplan boek je met het coachingstraject de volgende resultaten:

  • Je slaapt beter
  • Je ervaart minder stress
  • Je hebt meer energie
  • Je krijgt een positieve mindset
  • Je eventuele darmklachten zijn opgelost
  • Je levert betere sportprestaties
  • Moeilijke pijnklachten zijn opgelost
  • Je klachten op het gebied van vitaliteit zijn verholpen

vitaliteitscheck

Vul voorafgaand aan je intake onze vitaliteitscheck vragenlijst over jouw 6 domeinen in. Dat geeft ons alvast een beeld van je algehele vitaliteit. Tijdens de intake bespreken we de uitkomst van deze vragenlijst en jouw doelen. Ook beantwoorden we je eventuele vragen en doen we o.a. een InBodymeting en een spierfunctietest. Op basis daarvan kunnen wij samen jouw behandelplan maken voor een gezonder en energieker leven. Aan het einde van de vragenlijst kun je zelf eenvoudig een belafspraak inplannen zodat we je, op een voor jou geschikt moment, kunnen bellen om je intake in te plannen.

PLAN HIER JE AFSPRAAK IN!