Blessurebehandeling

met Mylogenics™

Bij de revolutionaire en veel omvattende test- en behandel-
methodiek van Mylogenics™ staat het direct boeken van resultaat centraal. Met ELKE KLACHT kun je bij ons terecht voor een blessurebehandeling!

€ 55,-

per behandeling (45 min)

Snel pijnvrij door behandeling van de oorzaak

Door middel van de Mylogenics™ methode is het zeer goed mogelijk dat je 50-70% sneller van fysieke klachten zal herstellen dan via reguliere zorgtrajecten. Ook als je last hebt van langdurige of chronische klachten. Binnen de reguliere gezondheidszorg ligt de focus vaak op symptoombestrijding. Het komt nog te vaak voor dat er slechts wordt gekeken naar de plek waar de pijn zich manifesteert. In de meeste gevallen is de pijn slechts het gevolg van een disfunctie op een andere plek in het lichaam en niet per definitie de oorzaak van de pijnklacht.

Bij deze revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. De Mylogenics methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden van over de hele wereld.

Klachten snel verholpen

Door spierfuncties te testen, sporen we binnen enkele minuten zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van een cliënt op. Door deze specifieke Mylogenics testprotocollen krijgen we een nauwkeurig beeld van het functioneren van gewrichten en spieren. De focus van de behandeling ligt op het verbeteren van de gevonden zwakke schakels. Doorgaans ervaren onze cliënten al bij de eerste behandeling een verbetering van de klacht met zo’n 50%! Eenvoudige klachten worden vaak binnen één tot drie Mylogenics behandelingen verholpen.

Meer informatie

Heb je nog vragen over onze behandeltechniek, mail of bel ons gerust op behandeling@studio-lmnts.nl of 06 25 55 66 36.

Open chat
1
Vraag nu jouw workout aan!
Hi, leuk dat je wil deelnemen aan een workout | webinar. Vraag hier jouw Tikkie en logingegevens aan!

Met sportieve groet,
Jean Paul, Marco & Renate | team LMNTS®
Powered by