blessurebehandeling

we behandelen de oorzaak van je klacht

Met Mylogenics™ pakken we de oorzaak van je pijnklachten aan. We doen eerst een spierfunctietest om de zwakke schakels in je lichaam te achterhalen. Door het behandelen van de oorzaak kunnen we de blessuretijd drastisch verkorten en voel je al na één behandeling het verschil. Met de Mylogenics™ behandelmethode hebben wij al veel mensen met (langdurige) blessures geholpen om weer pijnvrij door het leven te gaan.


Mylogenics

jij wil toch ook pijnvrij leven?

Ons lichaam is geweldig in compenseren. Als een spier niet goed meer functioneert, vangt je lichaam het verlies aan mobiliteit en kracht ergens anders op. Het kan dus zo zijn dat een disfunctie al langere tijd aanwezig is zonder dat je hier last van hebt. Na een tijdje raken de spieren die de klap opvangen overbelast en gaan pijn doen. Vaak behandelen specialisten dan deze overbelaste spier, maar gaan niet op zoek naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier blijven de klachten aanhouden.

de behandeling is bewezen effectief

Rehab

Door specifieke spierfunctie te vragen door middel van training, zal het lichaam zich sneller aanpassen en beter herstellen. Dit betekent dat je sneller van je blessures af bent en weer pijnvrij kunt bewegen. (Rehab)

Release 
Active release heeft als voornaamste doel het herstellen van de structuur, beweging en functie van het lichaam. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in het spierweefsel. Dit is een vrij intensieve behandeling en kan enige beursheid en stijfheid opleveren.

Activation 

Tijdens de behandeling focussen wij op de oorzaak van de klacht en niet zozeer op het gevolg. Vanaf dat moment pakken wij de oorzaak aan, waardoor de kans op terugkerende klachten minimaal is. We versterken de schakels met de Neuro Activation Technieken. Als de neurologische aansturing een probleem bevat, ervaar je hierdoor een directe verbetering van de spierfunctie en een afname van pijn.

Veel voorkomende klachten die wij behandelen met Mylogenics™

  • Nek-, schouder- en rugklachten
  • Heupklachten
  • Herniaklachten
  • Frozen shoulder
  • Bekkeninstabiliteit
  • Lopersknie
  • Mobiliteitsproblemen

PLAN HIER JE AFSPRAAK IN!